A.C.S EXTREM RIVULUS

SNOWBOARD, SKATEBOARD

SNOWBOARD, SKATEBOARD

A.C.S EXTREM RIVULUS

extrem rivulus snowboard school

SCOALA DE SNOWBOARD EXTREM RIVULUS

snowboarder on the rail in snowpark
snowboarder in big air on the slope
snowboarder on the rail in snowpark

DESPRE NOI

A.C.S. Extrem Rivulus este o organizație non-profit ce are ca obiectiv aducerea snowboardingului la rang profesionist în România pentru tinerii și adulții pasionați de acest sport. Suntem singurul club sportiv acreditat de World Snowboard Federation care oferă pregătire de calitate la toate nivelurile, pentru a te ajuta să devii un rider profesionist și să participi la competiții naționale și internaționale. La noi poți învăța tehnici noi, să te autodepășești și să cunoști oameni noi cu aceeași pasiune ca a ta. Avem instructori experimentați și o gamă largă de programe de pregătire adaptate la nivelul tău. Alătură-te echipei noastre și îți garantăm că îți vei atinge obiectivele! Învață snowboard-ul la cel mai înalt nivel la A.C.S. Extrem Rivulus

World Snowboard Federation

 este entitatea care guverneaza sportul snowboardingului la nivel mondial si acrediteaza organizatiile si cluburile sportive care ofera pregatire de calitate.

snowboarder playing in the snowpark

Nota: antrenamentele vor avea loc la cel mai nou resort de ski/snowboard in Romania , statiunea Izvoare , langa Baia Mare , unde construim cel mai mare snowpark permanent ( pe perioada iernii) din Romania !!! 

Echipamentul nu este inclus ! 

PARTENER WORLD SNOWBOARD FEDERATION

WSF SIGLA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *