A.C.S EXTREM RIVULUS

SNOWBOARD, SKATEBOARD

SNOWBOARD, SKATEBOARD

A.C.S EXTREM RIVULUS

A.C.S EXTREM RIVULUS ORGANIZEAZA :

Locatia : Better Park Hintertux, Austria

Better Dayz Camp - Tabăra de Snowboard în Vacanța de Paște: Experimentează Nivelul Cel Mai Înalt de Snowboarding

Perioada : 27.04 – 04.05.2024 

PRET: 1.399 EURO 

Pretul include  :

  • 7 nopti cazare   4*  ; 
  • 5 zile skipass; 
  • antrenor privat  Pidmaliak Oleksii si Michal Wisniewski , ambii pro coach , si desemnati cei mai buni antrenori de snowboarding pentru tineri atleti , din lume;
  • antrenamente de snowboard : slopestyle, carving, cross, freeride ,big air , slalom ;
  • o zi antrenament air bag, big jump la Airparczillertal;  
  • video coaching 
  • goodie bag powered by Blue Tomato 
  • foto si video sesh PRO  
  • PT INREGISTRARE : trimite un mail  : office@extremrivulus.ro 

Pretul nu include transportul dus-intors, dar avem variante pentru dumneavoastra. 

  • pentru cazare la pensiune 4 * , fara mese, pretul este de 1395 euro 

Cea Mai Bună Echipă din Lume

Oferim Suport Pentru Orice Nivel de Riding

Tabăra de Snowboard în Vacanța de Paște: Experimentează Nivelul Cel Mai Înalt de Snowboarding

Bine ați venit la tabăra noastră de snowboard de top, unde pasiunea pentru acest sport se îmbină cu profesionalismul și experiența de neegalat! Suntem mândri să vă oferim o experiență de snowboarding fără egal în această vacanță de Paște, cu o echipă de antrenori de top și facilități de neîntrecut. Indiferent de nivelul tău de experiență – de la începător până la avansat – vei găsi ceva care să-ți depășească așteptările și să-ți îmbunătățească abilitățile pe placă.

Cea Mai Bună Echipă din Lume

Echipa noastră de instrucțiuni și ghizi este formată din experți în domeniul snowboardingului, cu ani de experiență atât în competiții profesioniste, cât și în instruirea celor care își doresc să își îmbunătățească abilitățile. Fiecare membru al echipei noastre este pasionat de sport și dedicat să ofere fiecărui participant o experiență memorabilă și sigură pe pârtie.

Antrenori de Top

La tabăra noastră, nu doar că vei avea ocazia să înveți de la cei mai buni, dar vei fi și încurajat și ghidat de antrenori de top în domeniul snowboardingului. Acești profesioniști îți vor oferi sfaturi personalizate, vor analiza tehnicile tale și îți vor oferi feedback pentru a-ți ajuta să îți îmbunătățești nivelul de snowboarding într-un mod eficient și distractiv.

Oferim Suport Pentru Orice Nivel de Riding

Indiferent dacă ești la prima ta experiență pe placă sau ești un rider experimentat în căutare de noi provocări, tabăra noastră are ceva de oferit pentru fiecare nivel de skill. De la lecții de bază pentru începători până la trasee și tehnici avansate pentru riderii experimentați, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și a-ți extinde cunoștințele în domeniul snowboardingului.

Facilități de Neîntrecut

Pe lângă instruirea de top și experiența de snowboarding excepțională, tabăra noastră oferă și facilități de neegalat pentru confortul și plăcerea participanților. De la cazare confortabilă și hrana delicioasă până la echipament de închiriat și acces la cele mai bune pârtii din zonă, ne asigurăm că fiecare aspect al experienței tale la tabără este impecabil.

Rezervă-ți Locul Acum!

Nu pierde șansa de a experimenta nivelul cel mai înalt de snowboarding în această vacanță de Paște! Rezervă-ți locul acum și pregătește-te pentru o aventură de neuitat alături de cea mai bună echipă din lume și cei mai buni antrenori de snowboarding!