A.C.S EXTREM RIVULUS

SNOWBOARD, SKATEBOARD

SNOWBOARD, SKATEBOARD

A.C.S EXTREM RIVULUS

Politica noastră de confidențialitate: Protejând datele și intimitatea clienților noștri

La noi, protejarea datelor și intimității clienților noștri este o prioritate absolută. Ne angajăm să respectăm și să protejăm confidențialitatea informațiilor pe care le colectăm de la clienții noștri în timpul utilizării site-ului nostru sau în cadrul oricărei alte interacțiuni cu noi.

Colectarea informațiilor personale

Atunci când utilizați site-ul nostru, este posibil să colectăm anumite informații personale care vă identifică direct sau indirect. Aceste informații pot include, dar nu se limitează la, nume, adresă de email, adresă de livrare, număr de telefon și alte informații pe care le furnizați voluntar atunci când interacționați cu noi.

Utilizarea informațiilor colectate

Informațiile personale colectate sunt utilizate exclusiv în scopul pentru care au fost furnizate sau în scopurile stabilite în mod clar în momentul colectării lor. Aceste informații pot fi utilizate pentru procesarea comenzilor, livrarea produselor sau serviciilor solicitate, comunicarea cu clienții în legătură cu întrebări sau solicitări, precum și pentru îmbunătățirea experienței clienților noștri pe site-ul nostru.

Protejarea informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile personale ale clienților noștri împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării lor neautorizate. Adoptăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele împotriva pierderii, abuzului sau modificării lor.

Partajarea informațiilor cu terțe părți

Nu vom vinde, transfera sau dezvălui informațiile personale ale clienților noștri către terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care este necesar să facem acest lucru pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale sau legale.

Drepturile clienților în legătură cu datele personale

Clienții noștri au dreptul de a solicita accesul, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării informațiilor personale pe care le deținem despre ei. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări sau preocupări legate de politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate pe site-ul nostru.

Actualizări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica în orice moment politica noastră de confidențialitate pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de colectare și protejare a datelor sau pentru a respecta cerințele legale aplicabile. Orice modificări ale politicii vor fi publicate pe site-ul nostru, iar utilizarea continuă a site-ului nostru după aceste modificări constituie acceptarea dumneavoastră a acestor modificări.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de politica noastră de confidențialitate sau de modul în care gestionăm datele personale, vă rugăm să ne contactați la : office@extremrivulus.ro

Concluzie

La noi, confidențialitatea datelor și securitatea informațiilor personale ale clienților noștri sunt la fel de importante precum satisfacția acestora. Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea și să ne asigurăm că datele dvs. sunt utilizate în mod responsabil și în conformitate cu prevederile legale aplicabile.