A.C.S EXTREM RIVULUS

SNOWBOARD, SKATEBOARD

SNOWBOARD, SKATEBOARD

A.C.S EXTREM RIVULUS

Ce tip de snowboard ar trebui să va luați la prima tabără de snowboarding?

Găsirea echipamentului potrivit este o parte integrantă a unui camp de snowboard. În cazul începătorilor, este recomandabil să-si închirieze , deoarece asa iti pot face idei despre produse.
 După ce înțelegeți ce vi potrivește cel mai bine, deabea atunci cumpărați produsul. Cu toate acestea, cei care merg in mod regulat pe partii, trebuie să aiba propriul snowboard.    

Placa de snowboard este echipamentul principal, iar alegerea unui echipament greșit vă poate face să vă pierdeți interesul pentru sport. Când cumpărați un snowboard, trebuie să aveți în vedere anumite lucruri. Deși plăcile de snowboard ar putea arăta la fel, acestea sunt disponibile cu diferite forme, lungime, lățime, grosime și rigiditate.

Începătorii tind adesea să cumpere plăci ieftine. Snowboard-urile ieftine sunt simple și grele și sunt de obicei concepute pentru uz generic, dar acestea se dovedesc a fi mediocre. Pe de altă parte, plăcile mai ușoare și mai stilizate se dovedesc a fi scumpe. În loc să cumpere orice placă, începătorii pot închiria snowboard-uri pentru a afla care este mai convenabil și se potrivește stilului lor de snowboard. Cei cu buget redus nu ar trebui să opteze pentru articole de marcă, deoarece acestea sunt destul de scumpe.

Sfaturi pentru cumpărarea unui snowboard pentru taberele de snowboard

Pentru începători, snowboardurile moi, flexibile sunt ideale, deoarece acestea necesită mai puțină forță și tehnică de manevră. Acest tip de snowboard ușurează virajul și vă ajută să înțelegeți cum funcționează.

De asemenea, începătorii sunt sfătuiți să opteze pentru ” reverse camber ” , snowboard-ul ” true  twin” . La plăcile ” true twin ” , forma cozii și a nasului rămâne aceeași, oferindu-vă astfel un control și un echilibru mai bun, iar “reverse camber ”  facilitează virajul prin ridicarea cozii și a nasului de pe zăpadă. Plăcile cu o ușoară ” reverse amber ”  pe coadă și camber obișnuit între picioare sunt puțin mai largi, dar nu v-ar împiedica controlul sau capacitatea de a face tricuri.

Un alt aspect important este dimensiunea snowboard-ului. De obicei, metoda de măsurare a unei plăci de snowboard este prin așezarea acesteia pe coadă și marcarea punctului în care vârful său ajunge la corpul tău. Greutatea este principalul factor determinant, deoarece snowboard-urile reacţionează la greutatea ta. Prin urmare, atât înălțimea, cât și greutatea trebuie luate în considerare, în timp ce folosiți un snowboard. De asemenea, ar trebui să rețineți că talia plăcii trebuie să corespundă aproximativ cu mărimea pantofului. Riderii mai grei, concurenții și pasionații de free-riding trebuie să caute plăci mai lungi, iar persoanele mai ușoare trebuie să folosească plăci mai scurte. În timp ce plăcile de snowboard mai scurte facilitează manevrarea ușoară, plăcile de snowboard mai lungi facilitează mai multă stabilitate și viteză.

O placă de snowboard cu tăietură laterală mai adâncă este puțin tehnică pentru începători. Partea de sub punte și deasupra marginilor snowboard-ului este denumită tăietură laterală. Această zonă mică joacă un rol vital în ceea ce privește performanța snowboard-ului. Acesta permite plăcii să facă viraj mai scurte, mai ușoare și mai rapide. O tăietură laterală superficială și lungă este ideală pentru ca începătorii să facă viraje controlate și netede.

Dacă sunteți confuz, putem sa va ajutam noi in alegerea placii de snowboard.

Pentru a beneficia de un voucher de 50 euro( comanda minima de 200 euro) , alegeti-va placa de snowboard preferata din snowboard shop, iar apoi contactati-ne cat de urgent.Vom oferi CADOU in fiecare saptamana un voucher de 50 euro valabil pe site-ul nostru.

Dacă doriți să aflați mai multe despre taberele de snowboard accesati linkurile de pe site-ul nostru la sectiunea Snowboard Camps .

0
YOUR CART
  • No products in the cart.