A.C.S EXTREM RIVULUS

SNOWBOARD, SKATEBOARD

SNOWBOARD, SKATEBOARD

A.C.S EXTREM RIVULUS

PATRIC ILUT

Sezonul 2022 -2023

Patric Ilut a reușit o performanță impresionantă devenind lider mondial al clasamentului World Rookie Tour la slopestyle snowboarding, categoria Groms.
În sezonul 2022-2023, el a obținut 242,41 puncte în șase etape mondiale, câștigând astfel poziția de numărul unu la categoria sub 15 ani.
De-a lungul sezonului, Patric a demonstrat un nivel de performanță remarcabil, câștigând trei din cele șase etape ale circuitului și fiind desemnat cel mai bun sportiv din etapă cu punctajul cel mai bun din întreaga competiție.
În plus, el este liderul circuitului mondial de skateboarding, categoria street, tot la sub 15 ani.
Astfel, tânărul băimărean este lider mondial în două sporturi olimpice diferite, unul de vară și unul de iarnă, performanță extrem de rară la nivel Mondial și o premieră pentru sportul românesc.
Este demn de menționat că Patric nu are susținerea nici unei federații de specialitate, doar familia și sponsorii săi au susținut financiar toate deplasările și antrenamentele sale prin intermediul ACS Extrem Rivulus.
Această realizare excepțională a lui Patric Iluț nu poate fi decât aplaudată și salutată, fiind o dovadă de determinare, talent și perseverență. Îi dorim mult succes la marea finală de la Kaprun și suntem mândri să îl avem in clubul nostru

Patric Ilut with a medal in his mounth
Patric Ilut on the rail in snowpark Izvoare, Romania

PATRIC ILUT

  • 14 year old
  • goofy
  • snowboarder 
  • skater
rider on the snowpark
snowboarder in snowpark playing